torsdag 4 februari 2010

Avsnitt 8: Yuki ga inakunaru

Jaoooo...

Life is full of surprises. Eller egentligen inte, men man kan ju låtsas att det är mer intressant än vad det egentligen är. Och man har ju inte roligare än man gör det. Fan vad genki det där lät, haha (nu syftar jag till att jag skulle vara en sådan där jätteenergisk person, plus att min lärare tyckte att jag var "genki" när jag höll tal. Då blev jag lite stolt faktiskt).

Just nu så boar jag (alltså jag leker inte orm, utan jag residerar) med mina niecer och nevö i stan, och vi skojar och stojar. Eller så var det bara jag, de sover mest och äter eller biter mig i fötterna. Dessutom så är jag ledig idag! Det innebär iofs att jag måste plugga massor hemma, men skitsamma. Det är det där med att inte behöva gå ut som är poängen^^. Fast jag gick ju ner och köpte schampo på Hemköp och drunknade nästan i slasket på hemvägen. Som dagens avsnitt heter: Snön försvinner.

Men nu måste jag hoppa till Dagens, bara för att den är så jäkla bra idag!

Min låt som jag tycker att ni ska lyssna på heter "ano ko no namae wa" (ungefär "vad kan hon heta") och är från 60-talet tror jag, och sjungs av Kyu Sakamoto (japp, han som sjöng sukiyaki)

Jag har inte hittat någon översättning till texten, men ungerfär är det om att han ser en jättesöt tjej, och skulle göra nästan vad som helst för att få veta vad hon heter.

SÅ! Det var allt för tillfället, hadehade