torsdag 29 september 2011

Teknikens under

Datanördar måste snart inse att de har världens mest perversa och bisarra intresse. Det är värre an sadomasochism, för kom igen, vem hatar inte datorer.

Särskilt när man måste in med dem på service.

Eller när man inte kan installera ett litet program ens.

Nej FY PÅ ER. Jag inför det som en universell sanning att vi borde leva i ett teknikfritt samhälle, äta blåbär och sjunga Kumbaya.

Fast kanske säger jag så bara för att jag inte kan något om tekinik. Kanske är det jag som failar på att installera programmet? Skärmflimret är i alla fall inte mitt fel. Så det tar jag inte ansvar för (hoppas någon fattar det skämtet).

Var på kör idag förresten, det var intressant och ganska roligt, även om det inte gick så bra i sopranstämman. Alt gick bättre, men... nej det var svårt. får försöka och ge det en chans till kanske, så får vi se!

Menmen allt gott går till ända- dagens låt är en protest mot höstmörkret och en eloge till lata dagar när det regnar och man bara vill stanna inne och baka Banana Pancakes, courtesy of Jack Johnson

http://www.youtube.com/watch?v=OkyrIRyrRdY

onsdag 7 september 2011

Avsnitt 40: Jo... men säg det först du.

I'm all settled in.








...

...

...

More or less.

Häromdagen upptäckte jag ett helt underbart band som tydligen alla känner till (det har att göra med att de gjorde musiken till den där filmen med de glittrande blodsugarna...) men jag blev helt fascinerad och grät nästan för att det var så bra bara. Hence, I give to you; Florence and the machine~ Heavy in your arms

http://www.youtube.com/watch?v=V_eOmvM-4zc&ob=av2e