torsdag 15 april 2010

Avsnitt 11: In Sickness and in Health

Sååååå.. jag är sjuk. För er som inte visste det. Jag har tjatat i flera dagar, jag vet, men jag är faktiskt jättesjuk. Det är MYCKET synd om mig. Host.

Jag skulle kanske ha skrivit inlägg igår, har besämt för mig att jag hade en massa på lut då som jag kunde knappat in...

I alla fall, har haft skola idag, och jag dog ju inte helt, dessutom så fick jag godkänt på hemtentan- nej ännu bättre: jag fick C!!!! (på en A-Fx-skala är det faktiskt ganska bra)

Sedan så har det ju varit värsta fina vädret (trots askmolnet omfg vi kommer alla att döööööö. Eller något.) vilket alltid uppskattas. det känns liksom så bra att kunna åka hem och inte tro att det är läggdags vid fem.

Annars händer det inte så mycket, hade ju semester förra veckan, så mamma och jag åkte till Cypern. Det var jättehärligt, lite blåsigt, men det är ju april. Och det var ju 20 gånger bättre väder än här, och så fanns det massor med snäckor att plocka. Fast det bodde oftast någon i dem i och för sig...

Sitter och är nästan lite sällskapssjuk (skitskumt) fastän jag aldrig är det annars... missbrukar facebook för att socialisera. Alltså, jag vet att jag alltis har sågat facebook förut, men det är helt perfekt för oss som vill vara sociala men hatar att umgås med folk.

Nåväl, det känns sm vi borde avrunda; Gunilla! Ge oss dagens!

Dagens låt (vi skippar dagens ord, vi får ju inte bli för välbildade) heter Unchain My Heart och sjöngs av ingen mindre än


****


**trumvirvel**


****



Ray Charles!

Som vi ju alla vet är själva essensen av cool. Lyssna bara på melodin och hur man har använt instrumenten och sedan lägger man på orden och voila!

Jag har faktiskt inga fler kommentarer.

1 kommentar:

  1. Nu vore det läge att slänga upp några semesterbilder tycker jag!

    Förra gången vulkanen hade utbrott dog en fjärdedel av Islands befolkning...

    SvaraRadera